Ανακοινώσεις

Επαναλειτουργία του νηπιαγωγείου

Αγαπητοί γονείς,
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά!!
Προφανώς ήδη γνωρίζετε πως οι σχολικές μονάδες επαναλειτουργούν από την Δευτέρα 11 Ιανουαρίου και οι μικροί μαθητές επιστρέφουν στο φυσικό τους περιβάλλον. Προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή επανέναρξη της δια ζώσης λειτουργίας του νηπιαγωγείου μας, σας υπενθυμίζουμε την υποχρέωση όλων για την τήρηση των οδηγιών του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ. Στο πλαίσιο εφαρμογής μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19 στις σχολικές μονάδες κρίνεται αναγκαία η απαρέγκλιτη τήρηση όλων των κανόνων και γενικών μέτρων προστασίας, σύμφωνα με τις υπ΄αριθ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 55339/08-09-2020 (ΦΕΚ 3780 τ. Β΄) και Δ1α/Γ.Π.οικ. 69543/31-10-2020 (ΦΕΚ 4810 τ. Β’) Κ.Υ.Α. όπως η υποχρεωτική χρήση μη ιατρικής (ή ιατρικής/χειρουργικής) μάσκας, η τήρηση των μέγιστων δυνατών αποστάσεων μεταξύ όλων των προσώπων, ήτοι μεταξύ μαθητών, εκπαιδευτικών, η σχολαστική εφαρμογή της υγιεινής των χεριών και η τήρηση των γενικών κανόνων καθαριότητας. Επιπλέον, συνιστάται η υιοθέτηση πρακτικών ελαχιστοποίησης του συγχρωτισμού των μαθητών. Για αυτό το σκοπό η προσέλευση  και η αποχώρηση των νήπιων προς και από το σχολείο μας, θα πραγματοποιείται τμηματικά ως εξής:
Α΄ τμήμα (Διδάσκουσα Βαρβαρίδου Παναγιώτα)
Ώρα προσέλευσης νηπίων: 8.15 πμ   Ώρα αποχώρησης: 13.00 μμ

Β΄ τμήμα (Διδάσκουσα Μπούρα Άννα)
Ώρα προσέλευσης νηπίων: 8.00 πμ   Ώρα αποχώρησης: 12.45 μμ

Γ΄ τμήμα (Διδάσκουσα Πεγκλίδου Σοφία)
Ώρα προσέλευσης νηπίων: 8.30 πμ   Ώρα αποχώρησης: 13.15 μμ

Η αποχώρηση των παιδιών από το ολοήμερο θα πραγματοποιείται στις 16.00 μμ 
Τόσο η προσέλευση όσο και η αποχώρηση των νηπίων θα είναι ιδιαιτέρως σύντομες. Δεν είναι δυνατόν να έχουν διάρκεια και για αυτό το λόγο ευελπιστούμε στην συνέπειά σας.
Στόχος όλων μας και βασική μας προτεραιότητα είναι να διασφαλίσουμε την ομαλή επανέναρξη της λειτουργίας του νηπιαγωγείου σε κάθε επίπεδο, καταβάλλοντας ταυτόχρονα κάθε δυνατή προσπάθεια για την προστασία της υγείας των μαθητών μας και όλης της κοινότητας.
Με εκτίμηση η προϊσταμένη του νηπιαγωγείου
Βαρβαρίδου Παναγιώτα
και το διδακτικό προσωπικό

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *